skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek
Home » Akoestiek kantoor

De akoestiek op kantoor is van groot belang voor een comfortabele werkomgeving. Wist u dat een goede akoestiek bijdraagt aan een hogere productiviteit? Turk & van Rossum projectinrichters helpt u om de juiste toon in uw bedrijf te vinden. Voor de inrichting van uw unieke ruimte creëren wij een maatwerk oplossing.

Verbeter de akoestiek op kantoor

De manier van werken op kantoor verandert. Flexibiliteit is daarbij een veelgehoorde term. Doordat de werkwijze verandert, is er ook een andere kantooromgeving vereist. Zo wilt u dat werknemers in stilte kunnen werken naast een drukke vergaderzaal. Of u wilt dat uw werknemers geen last hebben van elkaars telefoongesprekken. Akoestische wanden en panelen voor op kantoor zijn de oplossing.

Zorg voor een prettige werkomgeving op kantoor met akoestische panelen en wanden

Veel werknemers vinden het prettig om in stilte te kunnen werken op kantoor. Dit heeft een positief effect op de concentratie en op de productiviteit. Naast dat onze akoestische wanden en panelen voor een prettig werkklimaat op uw kantoor zorgen, is ook het design een aandachtspunt. Het oog wil namelijk ook wat. Wij kunnen akoestische wanden en panelen voor u verzorgen die prachtig bij de inrichting van uw kantoor passen.

Voor de hele kantoorinrichting

Wist u dat wij meer kantoormeubilair hebben dan akoestische wanden en panelen om de akoestiek op kantoor te verbeteren? Bepaal zelf uw kantoorinrichting, stel de vloer samen en kies uit verschillende gordijnen of vitrages. Wij helpen u graag met het creëren van een efficiënte werkomgeving waarin u nog betere resultaten behaalt!

Neem contact op met ons bedrijf in Noordwijkerhout voor deskundig en persoonlijk advies

Verbeter de akoestiek op het kantoor met onze akoestische panelen en wanden. Wilt u uw onderneming compleet opnieuw inrichten? Neem contact met ons op door te bellen naar (0252) 46 32 90, of kom langs bij ons kantoor in Noordwijkerhout en ontdek de vele mogelijkheden. Uiteraard ontvangt u ook persoonlijk en deskundig advies.

Ook interessant

Arbo bureaustoel | Bedrijfsinterieur | Elektrisch verstelbaar bureau

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top