skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek
Home » Arbo bureaustoel

Een arbo goedgekeurde bureaustoel is erg belangrijk op kantoor. Deze stoelen zorgen ervoor dat uw werknemers ergonomisch goed kunnen werken. Doordat deze stoel veel verstelbare mogelijkheden heeft, is de zitplaats naar ieders wens aan te passen. Een goede werkhouding zorgt vervolgens weer voor een verhoogde productiviteit. Dat is wat u wenst als werkgever, nietwaar? Bij Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.

Verhoog de productiviteit met een arbo goedgekeurde bureaustoel

Tegenwoordig hebben steeds meer werknemers een zittend beroep. Het is daarom belangrijk dat de bureaustoel op de juiste manier is afgesteld. Op die manier kunt u een verkeerde werkhouding voorkomen. Wanneer een bureaustoel bijvoorbeeld te hoog is ingesteld, kan dit vervelende klachten veroorzaken. In de wetten die door de arbo zijn vastgelegd, is opgenomen dat een bureaustoel verstelbaar moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan het afstellen van de hoogte, de rugsteun, de zitdiepte en de armleuningen. De juiste werkhouding zorgt voor een hogere productiviteit!

Realiseer een prettige werkomgeving met producten van Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Een prettige werkomgeving vraagt uiteraard om meer dan een arbo goedgekeurde bureaustoel. Daarom verzorgen wij graag de complete inrichting van uw bedrijfspand. Van de kantoorinrichting tot aan projectstoffering, wij houden rekening met aspecten als functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en sfeer. Voor persoonlijk advies of meer informatie bereikt u ons via (0252) 46 32 90.

Ook interessant

Bedrijfsinterieur | Elektrisch verstelbaar bureau | Ergonomische werkplek

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top