skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek

Home > Meubilair voor zorginstellingen

Meubilair voor zorginstellingen moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo dienen de meubelen voor alle soorten zorginstellingen aangenaam te zijn. Denk aan verpleeghuizen, ziekenhuizen en huisartsenpraktijken. Meubelen die te hard, te zacht, te hoog of juist te laag zijn, zijn niet prettig. Naast comfort, speelt ook de sfeer een grote rol. Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout weet door de ruime ervaringen welke meubelen geschikt zijn voor zorginstellingen.

Prachtig en comfortabel meubilair voor zorginstellingen

De meubelen in zorginstellingen moeten comfortabel zijn voor zowel de bewoners als de bezoekers. Iedereen komt eens in de zoveel tijd wel eens in een zorginstelling. Voor uzelf of wanneer u op bezoek gaat bij een familielid of kennis. Dan is het wel zo prettig wanneer u plaats kunt nemen in een sfeervol ingerichte ruimte met comfortabele meubelen. In een knusse omgeving voelt u zich namelijk meer op uw gemak. De meubelen dragen hieraan bij.

Meubelen van zorggeschikte stoffen

Naast comfort en uitstraling is ook de hygiëne van groot belang in alle zorginstellingen. Om aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne te voldoen, maken wij bij meubelen voor zorginstellingen gebruik van zorggeschikte stoffen. Deze stoffen zijn 100% waterdicht, veilig en comfortabel.

Meer dan enkel meubelen voor zorginstellingen bij Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Wij bieden u een uitgebreid assortiment meubilair voor zorginstellingen aan. Door onze ervaring begrijpen wij waar zorginstellingen naar op zoek zijn. Zo reikt onze service verder dan alleen het realiseren van meubilair voor zorginstellingen. De gehele inrichting en projectstoffering kunnen wij voor u verzorgen. Denk aan vloeren, meubelstoffen en zonweringen. Neem contact op via (0252) 46 32 90 en vertel ons waar u naar op zoek bent.

Ook interessant

Ontwerp kantoorinrichting | Projectinrichter | Projectinrichting haarlem

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top