skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek

Home > Ontwerp kantoorinrichting

Een uniek ontwerp voor uw kantoorinrichting? Dat laat u met een gerust hart over aan Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout, een specialist in kantoor- en projectinrichting. Waar een kantoor vroeger vaak de associatie van grauw en grijs opriep, is dit beeld grotendeels verdwenen. Het kantoor en het werk verandert. Pak daarom uw kantoorinrichting aan en laat een uniek ontwerp realiseren.

Een doordacht ontwerp voor uw kantoorinrichting

Wist u dat een goede kantoor- en projectinrichting invloed heeft op de bedrijfsresultaten? Een doordacht ontwerp voor uw kantoorinrichting is om die reden van groot belang. Zo gaan werknemers liever naar een mooie en aangename werkplek, wat een positief effect heeft op de gemoedstoestand en de prestaties. Daarnaast is een ruim ingericht kantoor gewenst. Ook wanneer werknemers de ruimte hebben, zal dit de productiviteit verhogen. Als u zakelijke relaties op uw kantoor ontvangt, zorgt een goede inrichting voor een positieve indruk bij uw gasten.

Een expert in kantoor- en projectinrichting

Voor iedere kantoorinrichting hebben wij een maatwerk oplossing. Door onze ruime ervaring op het gebied van kantoor- en projectinrichting zijn wij in staat om uw wensen te realiseren. Vertel ons hoe u de inrichting voor ogen heeft, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan. Van de verlichting en akoestiek tot aan de projectstoffering, de gehele inrichting verzorgen wij voor u.

Win deskundig advies in bij Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Wij helpen u graag door een uniek ontwerp te creëren, zodat u nog productiever kunt werken vanuit uw inspirerende kantoorinrichting. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten als ergonomie, sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (0252) 46 32 90.

Ook interessant

Projectinrichter | Projectinrichting haarlem | Projectinrichting leiden

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top