skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek
[wpseo_breadcrumb]

Het aanschaffen van zorgmeubilair voor zowel bewoners als bezoekers van een zorginstelling vereist een speciale aanpak. Zorgmeubilair dient namelijk over bepaalde eigenschappen te beschikken. Zo worden de meubelen intensief gebruikt, waardoor het belangrijk is dat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast moeten de meubelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort. Kortom, bij het aanschaffen van zorgmeubilair moet u met een aantal eisen rekening houden. Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout helpt u graag bij deze zoektocht.

Creëer een huiselijke sfeer met zorgmeubilair

Naast dat zorgmeubilair comfortabel moet zijn, is het ook belangrijk dat ze een huiselijke sfeer uitstralen. Voor zowel de bewoners als de bezoekers van een zorginstelling, is het prettig om in een sfeervolle omgeving plaats te kunnen nemen. In deze omgeving voelt u zich namelijk meer op uw gemak. Ook speelt de hygiëne in zorginstellingen een grote rol. Om aan de eisen op het gebied van hygiëne te voldoen, maken wij gebruik van zorggeschikte stoffen. Dit houdt in dat de stoffen 100% waterdicht, veilig en comfortabel zijn.

Keuze uit een uitgebreid assortiment bij Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Comfort, design en gemak, daar herkent u ons zorgmeubilair aan. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan zorgmeubilair waarbij esthetiek en functionaliteit perfect in balans zijn. Onze service reikt verder. Zo verzorgen we graag de gehele inrichting en de projectstoffering voor u. Bij vragen of voor deskundig advies bereikt u ons via (0252) 46 32 90.

Ook interessant

Akoestiek kantoor | Arbo bureaustoel | Bedrijfsinterieur

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top