skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Service en dienstverlening staan bij ons centraal

Wij helpen u bij het creëren van een efficiënte werkplek die de werkomgeving zowel visueel als functioneel verbetert. Uw bestaande bedrijfspand opnieuw inrichten of verhuizen naar een nieuw bedrijfspand: Turk & van Rossum projectinrichters zorgt voor een gepaste oplossing.

Kantoorruimtes opnieuw inrichten?

Turk & van Rossum koppelt jarenlange ervaring aan een uitgebreide productkennis, daardoor een goede partner voor uw kantoorinrichting.

Bent u in een oriënterende fase, heeft u al ideeën of al een uitgewerkt plan, wij stappen op ieder gewenst moment in het project. Bij de inventarisatie, het vlekkenplan, het uitwerken van uw ideeën, de ontwerpfase, het materialiseren, het calculeren tot aan de realisatie.

Wij bieden standaard en maatwerk oplossingen voor de inrichting van uw kantoorruimtes. Onze expertise gebruiken we om optimaal in uw behoefte te kunnen voorzien. Door onze hechte en gelijkwaardige relatie met onze fabrikanten en leveranciers, zijn we samen verantwoordelijk voor uw tevredenheid.

Projecten

De altijd veranderende manier van werken op kantoren vraagt om een flexibele werkomgeving. Of het gaat om ontmoeten, overleg, vergaderen, werken, concentratie of ontspannen, de techniek maakt het mogelijk en ons productassortiment kantoormeubilair past zich hier continu op aan.

Productgroepen voor kantoorinrichting

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw inrichting geschikt zijn.

Back To Top