skip to Main Content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Esthetiek en functionaliteit perfect in balans

Zorginstellingen vragen om een aangepaste aanpak voor de inrichting.  We maken gebruik van zorggeschikte stoffen: 100% waterdicht, veilig en comfortabel. Zonder daarbij in te hoeven leveren op een gezellige, fijne en huiselijke sfeer.

bij publicatie altijd toestemming vragen aan debeeldredacteur.nl

Speciale meubels voor de zorg

Functionele meubels die tegelijkertijd bijdragen aan een aangename sfeer. Ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, stapelbaar en met eenvoudig uitneembare onderdelen. Producten die uit te breiden zijn met verschillende hulpstukken, welke ze perfect geschikt maken voor gebruik in uw zorginstelling.

Genieten van de gewenste comfort, zonder daarbij in te leveren op design. Makkelijk te reinigen door uitneembare zitting en waterafstotend materiaal. Daarbij ook ergonomisch verantwoorde producten, met onder andere armleuningen met speciale grip wat het opstaan vereenvoudigt.

Projecten

Wij hebben een uitgebreid assortiment zorgmeubilair uitermate geschikt voor ouderen- & gehandicaptenzorg. Uit ervaring begrijpen wij de specifieke wensen van zorginstellingen. Wij helpen  met de totaalinrichting waarbij esthetiek & functionaliteit perfect in balans zijn.

Productgroepen voor de zorg

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw inrichting geschikt zijn.

Back To Top